0519-294598

Meer dan 25 jaar ervaring
Een 9,4 op Funda
Logo VastgoedPRO Logo Funda Logo NWWI Logo NRVT

Bronlaan 30, 9101 VS Dokkum

Gegevens

Bronlaan 30, 9101 VS Dokkum
Verkocht onder voorbehoud
Type Object: Eengezinswoning
Aantal kamers: 7
Woonoppervlakte: 171 m2
Deel deze woning:
Gelegen op één van de mooiste plekjes van Dokkum. Vrij zicht op groen, dicht bij de binnenstad, rustig gelegen. Deze royale vrijstaande jaren 30 woning gelegen op ruim perceel van meer dan 600 m². De karakteristieke woning heeft een ruime woonkamer en een dichte keuken. Woonkamer met schouw en fraaie terrasdeuren in de achtergevel met toegang naar de diepe tuin. Grenzend aan de woonkamer een extra studeerkamer. De keuken is gesitueerd in de platte aanbouw. In de leefkeuken zijn terrasdeuren naar de tuin en een royale kelder. Achter de keuken is de bijkeuken met witgoedaansl.. Hal met voorportaal en een trapopgang met allure. Op de verdieping zijn 3 slaapkamers en een badkamer. Vaste trap naar zolder, hier mogelijkheid om extra slaapkamer(s) te realiseren, hier tevens nog een zolderberging. In de tuin een garage en een carport met berging geschikt voor camper. De woning is niet gemoderniseerd en weinig geïsoleerd. Deze woonlocatie is rustig, stedelijke voorzieningen(supermarkt,...

Beschrijving

Gelegen op één van de mooiste plekjes van Dokkum. Vrij zicht op groen, dicht bij de binnenstad, rustig gelegen. Deze royale vrijstaande jaren 30 woning gelegen op ruim perceel van meer dan 600 m². De karakteristieke woning heeft een ruime woonkamer en een dichte keuken. Woonkamer met schouw en fraaie terrasdeuren in de achtergevel met toegang naar de diepe tuin. Grenzend aan de woonkamer een extra studeerkamer. De keuken is gesitueerd in de platte aanbouw. In de leefkeuken zijn terrasdeuren naar de tuin en een royale kelder. Achter de keuken is de bijkeuken met witgoedaansl.. Hal met voorportaal en een trapopgang met allure. Op de verdieping zijn 3 slaapkamers en een badkamer. Vaste trap naar zolder, hier mogelijkheid om extra slaapkamer(s) te realiseren, hier tevens nog een zolderberging. In de tuin een garage en een carport met berging geschikt voor camper. De woning is niet gemoderniseerd en weinig geïsoleerd. Deze woonlocatie is rustig, stedelijke voorzieningen(supermarkt, binnenstad) op loopafstand.

Bijzonderheden:
- Vrijstaande woning op een goede locatie
- 4 slaapkamers met mogelijkheid tot creëren meer slaapkamers
- Jaren 30 stijl
- Karakteristieke elementen
- Diepe achtertuin
- Perceel 603 m²
- Garage / carport
- 16 zonnepanelen
- extra zolder in de nok

Locatie:
Dokkum is één van de Friese Elfsteden en heeft een regionale verzorgingsfunctie voor heel Noordoost- Friesland. De vestingstad Dokkum met haar prachtige historische binnenstad, beschikt over een goed voorzieningenniveau met o.a. een ziekenhuis, diverse scholen (zowel basis als voortgezet en speciaal onderwijs), een tropisch zwembad en diverse sport faciliteiten en verenigingen. Dokkum is gelegen in de gemeente Noardeast Fryslan en heeft ca. 14.000 inwoners. Dokkum ligt vlakbij het schitterende Nationaal Park Lauwersmeer en de Friese wadden en is enkele kilometers verwijdert van Lauwersoog en Holwerd, de opstapplaatsen naar Schiermonnikoog en Ameland. Sinds 2016 is Dokkum dankzij de Centrale As aangesloten op een vernieuwd wegennetwerk richting Leeuwarden, Drachten, Heerenveen en Groningen.

Kenmerken

Type woning
Eengezinswoning
Bouwjaar
1928
Perceeloppervlakte
603 m2
Woonoppervlakte
171 m2
Inhoud
714 m3
Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
4
Garages
1, Vrijstaand steen, carport
Keuken
Dichte keuken
Badkamer
1
Energielabel
F
Dakconstructie
Schilddak
Onderhoud buiten
Redelijk tot goed
Onderhoud binnen
Redelijk tot goed
Aanvaarding
In overleg

Reageren / Bezichtiging aanvragen

Interesse in deze woning? Vul dan vrijblijvend het contactformulier in voor een reactie of het aanvragen van het bezichtiging.

Bekijk meer woningen