0519-294598

Meer dan 25 jaar ervaring
Een 9,4 op Funda
Logo VastgoedPRO Logo Funda Logo NWWI Logo NRVT

Waardebepaling

Voor een juiste waardebepaling van je woning, maken we een professionele inschatting van de actuele verkoopwaarde. Dit is belangrijk, zodat je precies weet waar je financieel aan toe bent tijdens de verkoop van je huis en eventuele aankoop van een nieuwe. Als ervaren makelaars zetten we onze kennis en expertise graag in om je hierbij te helpen. Wil je meer weten of een afspraak maken voor een vrijblijvende waardebepaling? Neem dan vandaag nog contact op.  

Waar letten we op 

Graag komen we bij je langs voor het maken van een gedegen inschatting. Hierbij zijn er een aantal zaken waarop we letten. We kijken o.a. naar de onderhoudsstaat van de woning, grootte van het perceel, ligging in de wijk en de verkoopprijzen waarvoor een aantal vergelijkbare huizen uit de buurt zijn verkocht. Door onze jarenlange ervaring kunnen we nauwkeurig inschatten wat de actuele verkoopwaarde is van je huis. 

 

Waardebepaling of taxatie 

Een waardebepaling is vergelijkbaar met een taxatie, maar verschilt ook op een aantal punten. Zo is een waardebepaling bijvoorbeeld bepaling kosteloos en vrijblijvend, terwijl een taxatie zomaar €600 kost én verplicht is voor bijvoorbeeld het aanvragen van een hypotheek. Aan de andere kant is een waardebepaling een stuk minder uitgebreid en je krijgt achteraf geen rapport. Maar dat hoeft ook niet, je hebt immers nu nog geen officiële documenten nodig voor een hypotheekaanvraag o.i.d. Je wilt puur de waarde van je woning weten. En dat doen wij graag voor je. 

 

Wat mag je van ons verwachten 

We komen vrijblijvend bij je langs voor een waardebepaling en tijdens deze kennismaking nemen we ook het eventuele verkooptraject met je door. We geven tips en bespreken jouw wensen en eisen. Onze makelaars zijn opgegroeid in deze regio en we kennen de lokale woningmarkt van a tot z. We leveren kwaliteit, elke dag weer en zonder poespas. Gewoon, recht door zee en met persoonlijk contact. Trouwens, wist je dat we naast Nederlands en Fries, ook Duits en Engels spreken? 
 
Meer weten over het verkopen van je woning, wat wij hierbij voor je kunnen doen en wat de kosten zijn? Lees dan meer bij Ik wil verkopen. Voor het aanvragen van een waardebepaling kun je contact met ons opnemen, dan maken we z.sm. een afspraak om langs te komen.