0519-294598

Meer dan 25 jaar ervaring
Een 9,4 op Funda
Logo VastgoedPRO Logo Funda Logo NWWI Logo NRVT

Weet wie er werkt


Wij zijn Regiomakelaardij

Regiomakelaardij is een actief makelaarskantoor in Dokkum met meer dan 25 jaar ervaring en we zijn de oprichters van Wensk, een online platform dat kopers en verkopers bij elkaar brengt. Ons kantoor is aangesloten bij brancheorganisatie Vastgoedpro en we spreken zowel Nederlands en Fries, als Engels en Duits. Met ons naast je ga jij met vertrouwen het koop- en/of verkoopproces in, want tijdens alle stappen zijn wij je houvast. Immers, een huis kopen of verkopen is een spannende aangelegenheid en hulp van een expert met jarenlange ervaring is dan zeker geen overbodige luxe. Wat jij misschien een paar keer in je leven doet, is voor ons dagelijkse kost.  

Wat we doen 

Wil je een nieuw huis kopen of ga je juist verkopen? Zoek je een (tijdelijke) huurwoning, of gaat jouw huis de verhuur in? Wees gerust, of je nu koopt, verkoopt, huurt of verhuurt, Regiomakelaardij helpt jou van begin tot eind. Overigens beperken we ons niet tot huizen, maar zit ook bedrijfsmatig onroerend vastgoed bij ons in het makelaarsbloed. 

Lokale kenners 

Bij Regiomakelaardij zijn we lokaal betrokken en onze makelaars, die zijn geboren en getogen in deze regio, wonen hier nu nog steeds. We weten altijd direct wat er speelt en hoe dit tot voordeel kan zijn voor onze klanten. Welke huizen zijn nieuw in de verkoop? Is het te dure droomhuis van een klant in prijs verlaagd en wil hij/zij nu nog eens een bod uitbrengen? Of wil een van onze klanten graag verhuren en zoekt een andere nog een tijdelijk huis?  
 
Kortom, onze vele lijntjes met klanten en andere professionals zorgen ervoor dat jij kunt rekenen op gedegen hulp van experts die van wanten weten in het wereldje van vastgoed. En tijdens dat hele proces sta jij voorop, want jij en je persoonlijke wensen en eisen blijven onze leidraad.  

Nuchtere kwaliteit 

De mensen bij Regiomakelaardij doen niet aan loze beloftes. We zijn rasechte Friezen en daarbij horen een nuchtere houding en twee voeten op de grond. Ook in periodes vol ontwikkelingen waarin regels en wetten veranderen, de markt op de kop staat en een wispelturige hypotheekrente onberekenbaar is. Kortom: jou volledig ontzorgen door onze oplossingsgerichte, creatieve en persoonlijke manier van werken en daardoor de hele puzzel van het koop- en verkoopproces op hoog niveau afronden, dát is de kracht van Regiomakelaardij! 

Gert Jan Nienhuis

Gert Jan Nienhuis

Makelaar

Adequaat handelen en zoeken naar mogelijkheden, weten wat de klant wil.

Jacob Torensma

Makelaar & Taxateur

Met het team van Regiomakelaardij begeleiden van het proces van verkoop van de bestaande woning naar het kopen van een splinternieuwe woning.
Jacob Torensma
Yke Tanja

Yke Tanja

Makelaar

Je huis verkopen of een huis kopen, is niet iets wat je iedere dag doet. Mensen daarin begeleiden en de juiste stappen zetten, daar zet ik mij voorin. 

Geertje Bergsma

Binnendienst

Ik houd van afwisseling. Ons kantoor is er altijd op gericht om u als klant op de juiste wijze te bedienen. Door een diversiteit aan mensen en opdrachten is geen dag hetzelfde.
Geertje Bergsma
Rinske Huisman

Rinske Huisman

Binnendienst

Klantgericht bezig zijn en natuurlijk het werken in een goed en enthousiast team.

Jorben Dijkstra

Makelaar in opleiding

Ik ben aan het afstuderen van de opleiding Vastgoedkunde in Groningen. Ik heb vorig jaar stage gelopen bij Regiomakelaardij en werk hier nu twee dagen in de week. Vooral de afwisseling en diversiteit maakt dat geen dag hier hetzelfde is.
Jorben Dijkstra
Kees Kingma

Kees Kingma

Makelaar in opleiding

Ik studeer Vastgoedkunde in Groningen en zit momenteel in het derde jaar van de opleiding.