Over ons

Wij zijn een actief en flexibel makelaarskan­toor gevestigd in het centrum van Dokkum. Al meer dan 15 jaar zijn wij werkzaam in het noordoosten van Friesland. Ons werkgebied reikt vanaf de Waddenzee, over de ruime vergezichten van de Friese klei tot en met de beschutte Friese Wouden.

Als het gaat om aankoop, verkoop, huur of verhuur van woningen, maar ook voor bedrijfsmatig onroerend goed, kunt u bij ons terecht voor een betrouwbare bemiddeling. De Regiomakelaardij is aangesloten bij Vastgoed Pro.

Ons team bestaat uit drie makelaars en wordt ondersteund door drie medewerkers. Een actief bedrijf met een no nonsens mentaliteit. Wij staan voor wat we zeggen!!


Bert de Boer
Bert de Boer
Makelaar
Kopers en ook verkopers vertellen me hun wensen. Deze informatie is in de huidige markt erg belangrijk om partijen bij elkaar te brengen.
Jacob Torensma
Jacob Torensma
Makelaar
Met het team van Regiomakelaardij begeleiden van het proces van verkoop van de bestaande woning naar het kopen van een splinternieuwe woning.
Gea Nienhuis
Gea Nienhuis
Binnendienst
Geen dag het zelfde, bezig zijn met belangrijke processen.
Gert Jan Nienhuis
Gert Jan Nienhuis
Makelaar
Adequaat handelen en zoeken naar mogelijkheden, weten wat de klant wil.
Geertje Bergsma
Geertje Bergsma
Binnendienst
Ik houd van afwisseling. Ons kantoor is er altijd op gericht om u als klant op de juiste wijze te bedienen. Door een diversiteit aan mensen en opdrachten is geen dag hetzelfde.
Rinske Huisman
Rinske Huisman
Binnendienst
Klantgericht bezig zijn en natuurlijk het werken in een goed en enthousiast team.
Heeft u vragen, of wilt u uw woning verkopen?