0519-294598

Meer dan 25 jaar ervaring
Een 9,4 op Funda
Logo VastgoedPRO Logo Funda Logo NWWI Logo NRVT

Learmune 2 N, 9102 EE Dokkum

Gegevens

Learmune 2 N, 9102 EE Dokkum
€ 425.000,-
Type Object: Eengezinswoning
Aantal kamers: 5
Woonoppervlakte: 140 m2
Deel deze woning:
Aan de Learmune in Dokkum wordt door Hekstra Damwâld binnenkort gestart met de bouw van deze twee twee-onder-één-kap woningen. Inmiddels is er 1 woning verkocht.

Op loopafstand van de gezellige binnenstad van Dokkum worden er in een fijne woonwijk deze nieuwe woningen gebouwd. De woning wordt energiezuinig opgeleverd, zo komt er een luchtwaterwarmtepomp met een 200 liter boilervat in voor warm tapwater. Er komt vloerverwarming op de begane grond en de eerste verdieping en er komen zonnepanelen op het dak. Er is een vaste trap naar de eerste en naar de tweede verdieping. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en een badkamer. De woning wordt standaard zonder keuken en badkamer opgeleverd. Wel is er voor de badkamer en toilet een mogelijkheid deze bij een door de bouwer aan te wijzen badkamerspeciaalzaak uit te zoeken, hiervoor kun je een waardebon t.w.v. € 5.000,- ontvangen (alleen bij deze speciaalzaak). Standaard wordt de woning opgeleverd met een berging van 3,67m...

Beschrijving

Aan de Learmune in Dokkum wordt door Hekstra Damwâld binnenkort gestart met de bouw van deze twee twee-onder-één-kap woningen. Inmiddels is er 1 woning verkocht.

Op loopafstand van de gezellige binnenstad van Dokkum worden er in een fijne woonwijk deze nieuwe woningen gebouwd. De woning wordt energiezuinig opgeleverd, zo komt er een luchtwaterwarmtepomp met een 200 liter boilervat in voor warm tapwater. Er komt vloerverwarming op de begane grond en de eerste verdieping en er komen zonnepanelen op het dak. Er is een vaste trap naar de eerste en naar de tweede verdieping. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en een badkamer. De woning wordt standaard zonder keuken en badkamer opgeleverd. Wel is er voor de badkamer en toilet een mogelijkheid deze bij een door de bouwer aan te wijzen badkamerspeciaalzaak uit te zoeken, hiervoor kun je een waardebon t.w.v. € 5.000,- ontvangen (alleen bij deze speciaalzaak). Standaard wordt de woning opgeleverd met een berging van 3,67m bij 5,9m.

Kenmerken:
- voorzien van zonnepanelen
- volledig geïsoleerd
- energielabel A-+++
- WTW ventilatiesysteem
- voorzien van luchtwaterwarmtepomp en boilervat
- vloerverwarming in de woning (behalve berging en meterkast)
- mogelijkheid oplevering met bijkeuken
- mogelijkheid tot vergroten woonkeuken
- mogelijkheid berging met sectorale deur en carport

De kopers keuzelijst, de technische omschrijving en de tekeningen zijn op ons kantoor op te vragen.

Locatie:
Dokkum is één van de Friese Elfsteden en heeft een regionale verzorgingsfunctie voor heel Noordoost- Friesland. De vestingstad Dokkum met haar prachtige historische binnenstad, beschikt over een goed voorzieningenniveau met o.a. een ziekenhuis, diverse scholen (zowel basis als voortgezet en speciaal onderwijs), een tropisch zwembad en diverse sport faciliteiten en verenigingen. Dokkum is gelegen in de gemeente Noardeast Fryslan en heeft ca. 14.000 inwoners. Dokkum ligt vlakbij het schitterende Nationaal Park Lauwersmeer en de Friese wadden en is enkele kilometers verwijdert van Lauwersoog en Holwerd, de opstapplaatsen naar Schiermonnikoog en Ameland. Sinds 2016 is Dokkum dankzij de Centrale As aangesloten op een vernieuwd wegennetwerk richting Leeuwarden, Drachten, Heerenveen en Groningen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld, veelal aan de hand van de door verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Dit geldt voor onder meer de opgegeven maten, oppervlakten, isolatie en ouderdom van technische installaties.

Kenmerken

Type woning
Eengezinswoning
Perceeloppervlakte
272 m2
Woonoppervlakte
140 m2
Inhoud
400 m3
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
4
Garages
1, Aangebouwd steen
Keuken
Open keuken
Badkamer
1
Verwarming
Vloerverwarming geheel, warmtepomp, warmte terugwininstallatie
Isolatie
Volledig geisoleerd
Energielabel
A_PPP
Dakconstructie
Zadeldak
Onderhoud buiten
Uitstekend
Onderhoud binnen
Uitstekend
Aanvaarding
In overleg

Reageren / Bezichtiging aanvragen

Interesse in deze woning? Vul dan vrijblijvend het contactformulier in voor een reactie of het aanvragen van het bezichtiging.

Bekijk meer woningen