0519-294598

Meer dan 25 jaar ervaring
Een 9,4 op Funda
Logo VastgoedPRO Logo Funda Logo NWWI Logo NRVT

Stationsweg 25, 9101 HX Dokkum

Gegevens

Stationsweg 25, 9101 HX Dokkum
€ 595.000,- k.k.
Type Object: Eengezinswoning
Aantal kamers: 8
Woonoppervlakte: 143 m2
Deel deze woning:
Ruim karakteristiek woonhuis gelegen op prachtige locatie nabij de binnenstad. De woning is in de loop der jaren goed onderhouden en aangepast aan de huidige tijd. Ruime sfeervolle woonkamer met aangebouwde serre (keuken). Twee extra kamers beneden, te gebruiken als kantoor, slaapkamer of hobbykamer. Er is een oude douche aanwezig (op de plattegrond, naast het toilet), nu buiten gebruik maar deze kan weer eenvoudig in gebruik worden genomen als tweede badkamer. Op de verdieping zijn 3 ruime slaapkamers aanwezig en eveneens een royale badkamer. Isolerende voorzieningen zijn in de loop van de tijd aangebracht in de gevels, het dak en de vloeren (grotendeels). Parkeergelegenheid is aanwezig op eigen terrein, openbare parkeerplaatsen zijn er voldoende in de straat. Achter de woning staat in de tuin een houten berging, de tuin is via de steeg (achterom) bereikbaar. De locatie is prachtig, de woning wordt omgeven door soortgelijke karakteristieke panden, voorzieningen als een...

Beschrijving

Ruim karakteristiek woonhuis gelegen op prachtige locatie nabij de binnenstad. De woning is in de loop der jaren goed onderhouden en aangepast aan de huidige tijd. Ruime sfeervolle woonkamer met aangebouwde serre (keuken). Twee extra kamers beneden, te gebruiken als kantoor, slaapkamer of hobbykamer. Er is een oude douche aanwezig (op de plattegrond, naast het toilet), nu buiten gebruik maar deze kan weer eenvoudig in gebruik worden genomen als tweede badkamer. Op de verdieping zijn 3 ruime slaapkamers aanwezig en eveneens een royale badkamer. Isolerende voorzieningen zijn in de loop van de tijd aangebracht in de gevels, het dak en de vloeren (grotendeels). Parkeergelegenheid is aanwezig op eigen terrein, openbare parkeerplaatsen zijn er voldoende in de straat. Achter de woning staat in de tuin een houten berging, de tuin is via de steeg (achterom) bereikbaar. De locatie is prachtig, de woning wordt omgeven door soortgelijke karakteristieke panden, voorzieningen als een supermarkt, scholen en winkels in de binnenstad zijn op loopafstand te bereiken.

Bijzonderheden:
- 143 m² woonoppervlakte
- 14 zonnepanelen
- Energielabel C
- Buitenschilderwerk 2023
- Vrijstaande woning op een goede locatie, slechts
2 minuten lopen van de historische binnenstad
- Karakteristieke elementen
- Beschutte tuin
- 5 slaapkamers, waarvan 2 op de begane grond
- Eigen parkeerplaats

Ligging:
Dokkum is één van de Friese Elfsteden en heeft een regionale verzorgingsfunctie voor heel Noordoost-Friesland. Sinds 2016 is Dokkum dankzij de Centrale As aangesloten op een vernieuwd wegennetwerk richting Leeuwarden, Drachten en Groningen het heeft alle noodzakelijke en gewenste voorzieningen, zoals scholen, winkels, theater, een zwembad en goede busverbindingen. Dokkum ligt vlakbij het schitterende Nationaal Park Lauwersmeer en de Friese wadden en is enkele kilometers verwijderd van Lauwersoog en Holwerd, de opstapplaatsen naar Schiermonnikoog en Ameland.

De verkoopinformatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Type woning
Eengezinswoning
Bouwjaar
1923
Perceeloppervlakte
286 m2
Woonoppervlakte
143 m2
Inhoud
585 m3
Aantal kamers
8
Aantal slaapkamers
5
Garages
, Geen garage
Keuken
Dichte keuken
Badkamer
1
Verwarming
Cv ketel
Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas
Energielabel
C
Dakconstructie
Samengesteld dak
Onderhoud buiten
Goed
Onderhoud binnen
Goed
Aanvaarding
In overleg

Reageren / Bezichtiging aanvragen

Interesse in deze woning? Vul dan vrijblijvend het contactformulier in voor een reactie of het aanvragen van het bezichtiging.

Bekijk meer woningen