0519-294598

Meer dan 25 jaar ervaring
Een 9,4 op Funda
Logo VastgoedPRO Logo Funda Logo NWWI Logo NRVT
Yke van Wieren en Alien Visser hadden hun oog op een nieuwbouwplan in Hurdegaryp laten vallen. De twijfel om te willen verhuizen sloeg toe toen dat project op zich liet wachten. Met twijfel wilden ze niet op vakantie deze zomer. Net voor ze besloten te blijven wonen in Dokkum, kwam er alsnog groen licht vanuit Hurdegaryp.

“Zo zijn we met een heel blij gevoel op vakantie gegaan”. Vertelt Alien. “De sleutels hebben we onderweg naar de camping achtergelaten bij Regiomakelaardij. Het was fijn dat ze nog tijdens de bouwvak het huis in de verkoop hebben gezet.” Dat de gekte op de huizenmarkt een beetje over was, kwam Yke en Alien wel goed uit. “We hebben de tijd gehad om weloverwogen ons huis te verkopen, in goed overleg met Regiomakelaardij. Zij namen echt de tijd om ons als verkopende partij te leren kennen.”

Geen vraag was teveel
Het was een bewuste keus om te kiezen voor Regiomakelaardij. “Hun naam zegt het al, zij zijn gericht op de regio en in die regio voel ik me thuis. Ze weten wat er gezocht wordt. En je loop zo bij ze binnen, ook de dames van kantoor stonden altijd voor ons klaar. Geen vraag was teveel. We vonden het best een spannende tijd. Een huis verkopen is niet iets wat je zomaar even doet, bovendien zaten we met de onzekerheid of de nieuwbouw wel doorging. Dat hebben ze heel goed begrepen. Uiteindelijk heeft Regiomakelaardij ons ook heel goed kunnen helpen met het koopcontract van de woning in Hurdegaryp.

Op de fiets naar Dokkum
Eind dit jaar verlaten ze de jaren ’30 woning aan de Woudweg in Dokkum. Natuurlijk gaan ze de stad missen, met het centrum op loopafstand de ruime keus uit winkels en terrasjes. In Hurdegaryp is alles wat kleinschaliger. “Maar we komen oorspronkelijk uit de wâlden, dus ook daar zullen we ons thuis voelen. En we houden erg van fietsen, dus wat is er nou leuker dan op de fiets naar Dokkum?


Datum publicatie: 14-09-2022
Gepubliceerd door: Nieuwe Dockumer Courant