0519-294598

Meer dan 25 jaar ervaring
Een 9,4 op Funda
Logo VastgoedPRO Logo Funda Logo NWWI Logo NRVT
OOSTMAHORN – Op vakantiepark Grote Siege wordt hard gewerkt aan de bouw van 20 nieuwe vakantiehuisjes. Daarnaast is er een vaargeul aangelegd, zodat bootjes vanaf het Lauwersmeer het park op kunnen varen en kunnen aanleggen bij de vakantiehuisjes. MEER INFO

“Ze zijn nu ongeveer op de helft. De ene kant van het water is bijna klaar, en de andere tien huisjes komen aan de andere kant van het water”, vertelt makelaar Sander Wolf.

De huisjes worden energie neutraal gebouwd en staan op een unieke locatie volgens makelaar Jacob Torensma. “Het Lauwersmeergebied is werelderfgoed. Het kan best zijn dat er over een aantal jaar hier niet meer mag worden gebouwd.
 

Op het park worden twintig luxe recreatiewoningen gebouwd welke gelegen zijn aan open vaarwater met directe verbinding naar het Lauwersmeer. Unieke kans om aan het meer nog een nieuwbouw woning te kunnen kopen. Door de beschermde status van het Lauwersmeergebied worden deze mogelijkheden zeer beperkt geboden. Deze te realiseren nieuwbouw woningen worden gerealiseerd aan een nieuw gegraven vaarweg, zo met de sloep het Lauwersmeer op en eventueel door de sluizen naar het Wad.

De woningen worden zorgvuldig vervaardigd en hebben een luxe uitstraling. Bouwmateriaal, isolatie en comfort zijn hoogwaardig. Mogelijkheid om een boot aan de kavel aan te leggen. Een aantal woningen zijn inmiddels klaar, een model woning is te bezichtigen. Verhuren is toegestaan, dat kan zeer goed individueel, ook mogelijk deze taak uit te besteden aan een verhuurorganisatie, Regiomakelaarijd kan u eventueel in contact brengen met dit bedrijf. Het park omvat een geheel waar deze nieuwe woningen deel van uit maken, deze worden gerealiseerd in een bestaand plan met al eerder gebouwde recreatie chalets. Ook is er een jachthaven, scheepswerf, en restaurant verbonden aan het park.

Gepubliceerd op: 7-09-2022
Gepubliceerd door: RTV NOF