0519-294598

Meer dan 25 jaar ervaring
Een 9,5 op Funda
Logo VastgoedPRO Logo Funda

Woonboerderij op maar liefst 8.177 m² op een unieke locatie! De ligging is midden tussen het Nationaal Park Lauwersmeer en Werelderfgoed De Waddenzee. De veerboot naar Schiermonnikoog is dan ook op korte afstand. Maar ook de steden Groningen, Leeuwarden of Dokkum zijn uitstekend te bereiken. Nationaal Park Lauwersmeer is een paradijs voor watersportliefhebbers. Zeilen, kanoën, surfen, kitesurfen of ben je vogelliefhebber en hou je van vrij wonen in een prachtig gebied? Alles is mogelijk in dit schitterende gebied.

De woning zelf is voor een brede doelgroep geschikt en biedt vele mogelijkheden met betrekking tot de indeling van het huis. Er is een slaapkamer met aansluitend een fraaie badkamer op de begane grond. het geheel is zeer goed onderhouden! 

Indeling
Begane grond:
zij-entree, ruime hal, moderne badkamer met witgoedopstelling, 2 royale slaapkamers waarvan 1 met kastenwand, woonkeuken met trap naar de verdieping en fraaie opstelling v.v. oven, vaatwasser, granietenblad, warmwaterkraan en inductiekookplaat, woonkamer met landelijk uitzicht.
Verdieping: De royale zolder is nu in gebruik als opslagruimte/slaapzolder maar extra (slaap)kamers zijn hier eenvoudig te realiseren.

BIJGEBOUWEN
Op het perceel bevinden zich meerdere bijgebouwen een vrijstaande royale stenen garage/schuur met vliering, een houten berging van 2021 die opgesplitst is in een berging bijvoorbeeld voor tuingereedschap mogelijkheid voor  paardenboxen met hierboven een zolder en overkapping/carport. 
Aan de overkant van het huisperceel staat nog een derde houten schuur van circa 10 x 4.45 m voorzien van een rietenkap. 

TUIN
De fraai aangelegde tuin met sierbestrating aan de achterzijde met terras en blokhut kunt u heerlijk genieten van uw welverdiende vrije tijd van de privacy en de schitterende plek. 

Door de grootte van het perceel  (8.177 m²) de aanwezige gebouwen, is het uitstekend geschikt voor diverse doeleinden, zoals het runnen van een B&B, camperplaats, het houden van paarden of ander kleinvee, en nog veel meer!