0519-294598

Meer dan 25 jaar ervaring
Een 9,4 op Funda
Logo VastgoedPRO Logo Funda

Wensk

Wij maken gebruik van Wensk, het online platform voor jouw woonwens. Door jouw woonwens te plaatsen op dit platform maak je extra kans op het vinden van jouw droomhuis. Lees hieronder hoe dat werkt!
Deel jouw woonwens en vind jouw droomhuis!
Als er een mooie woning te koop staat, is deze vaak al snel verkocht. Je droomhuis vinden is daardoor nog niet zo gemakkelijk. Vis jij ook vaak achter het net? Wij helpen jou bij het vinden van jouw droomhuis buiten de reguliere markt om.

Zet jouw woonwens op Wensk en laat de woningeigenaar van jouw droomhuis jou vinden.

Hoe werkt Wensk?

Stap 1
Het is heel eenvoudig. Je plaatst je woonwens op onze website. Je vertelt daarin met hoeveel mensen je wilt gaan wonen, in welke prijsklasse je een huis zoekt en welk type huis jouw droomhuis is. Hoe meer specificaties je doorgeeft, hoe sneller je droomhuis gevonden wordt.

Stap 2
Iedereen kan jouw woonwens zien. Dus ook woningeigenaren die overwegen om hun huis te verkopen. Belangrijk: jouw persoonlijke motivatie vergroot de kans op het vinden van je droomhuis. Het kan de doorslag geven bij de huidige eigenaar van het huis dat jij zoekt.

Stap 3
Het is een omgekeerde zoektocht. De eigenaar van jouw droomhuis zoekt jou! Wanneer vraag en aanbod bij elkaar komen, plant de makelaar een bezichtiging in. Is de woning inderdaad jouw droomhuis, dan bemiddelt de makelaar bij de aankoop zodat alles goed verloopt.

Als je je huis wilt verkopen
Zie je tussen de woonwensen dat er interesse is voor jouw huis? Dan is het niet nodig om jouw huis in de actieve verkoop te zetten. Je laat je gegevens achter onder een woonwens en de makelaar neemt contact met je op. Misschien is het wel de persoonlijke motivatie waardoor jij je huis aan een ander gunt! Op Wensk brengen we vraag en aanbod op een snelle en efficiënte manier bij elkaar.

Zo begon het…
Er was een tijd, dat er briefjes door de brievenbus gingen wanneer je een huis zag waar je wel zou willen wonen. Regiomakelaardij heeft dat briefje-door-de-brievenbus uitvergroot tot een platform waar iedereen zijn of haar woonwens kan plaatsen om een droomhuis te vinden buiten de reguliere markt om: Wensk. Het platform van Regiomakelaardij bij het vinden van je droomhuis. Het digitale briefje door de brievenbus!