Ik wil mijn woning verkopen

 

Graag maken wij kennis

Wij komen bij u thuis om uw woning te bekijken. Tijdens de kennismaking zullen we u helder informeren. We zullen de waarde vaststellen, het verkooptraject en de kosten daarvan bespreken. Vanzelfsprekend staan uw wensen in dit traject voorop.

Hoe verkopen wij:
-hoogwaardig presenteren
-het huis aanbieden aan zoekers
-bezichtigingen
-onderhandelingen
-verkopen
-afronden met inspectie en de overdracht bij notaris


Presenteren
Om uw woning onderscheidend te presenteren, is het zaak de beste foto's te gebruiken.
Wij willen op een hoog niveau presenteren. Daarom is samenwerking gezocht met Wyke Jagt, zij is professioneel fotograaf en heeft zich gespecialiseerd in het fotograferen van gebouwen. Op verschillende wijzen kan zij uw woning fotograferen, hoogte foto's, 360 graden foto's (rondkijken) etc. Samen met u overlegt zij het presenteren van de woning voordat zij foto's gaat maken. De foto's, plattegronden, teksten en overige kenmerken worden vanzelfsprekend uitgebreid getoond op Funda. Ook zal de woning gepresenteerd worden in onze etalages.

Alle details van de woning zullen worden verwerkt in een uitgebreide brochure. Deze is digitaal en in papiervorm te verkrijgen via onze website, Funda, Regiomakelaardij.nl etc. of wordt door ons kantoor toegestuurd.

Aanbieden aan zoekers
Huizenzoekers kennen wij, veel aanbod leidt tot veel contacten. Hierdoor zullen wij vaak al kandidaten in beeld hebben voor uw woning. Af en toe lukt het ons zelfs binnen een aantal dagen een woning te verkopen aan een bij ons bekende huizenzoeker. Actief zullen we de markt blijven benaderen en de woning onder de aandacht blijven brengen bij mogelijke kandidaten.

Bezichtigingen
Wij zullen kandidaten rondleiden en de woning zorgvuldig presenteren. Ons kantoor is op alle mogelijke tijdstippen beschikbaar om deze bezichtigingen uit te voeren, ook in het weekend en 's avonds.

Onderhandelingen.
Wij zorgen dat onderhandelingen leiden tot een voor de verkoper beste resultaat. Uw voorwaarden zijn bepalend. Wij houden, buiten een zo hoog mogelijke opbrengst, rekening met andere factoren. Helpen bij uw vervolgstap, mogelijk dat u tijdelijke huisvesting wilt huren, dan kunnen wij dat voor u regelen.

Verkopen.
Wanneer in de onderhandelingsfase de condities zijn bereikt waar u het huis voor wilt verkopen, zal ons kantoor deze gegevens zorgvuldig verwerken in een koopovereenkomst. Deze zal na goedkeuring door partijen besproken worden en daarna ondertekend.

Afronden met inspectie en de overdracht bij notaris.
De sleuteloverdracht aan de nieuwe eigenaar wordt gedaan na het ondertekenen van de akte bij een notaris. Voorafgaand aan een bezoek aan de notaris zal er een opleveringsinspectie plaatsvinden die wij begeleiden. Indien na de overdracht vragen of bijzonderheden zich voordoen zullen wij dit adequaat behandelen en oplossen.

Mocht u interesse hebben in onze dienstverlening, dan kunt u contact met ons opnemen. Graag komen we langs voor een kennismaking.

Heeft u vragen, of wilt u uw woning verkopen?