0519-294598

Meer dan 25 jaar ervaring
Een 9,4 op Funda
Logo VastgoedPRO Logo Funda Logo NWWI Logo NRVT

Noarderstek Dokkum

Noarderstek Dokkum

Noarderstek Dokkum

Noarderstek Dokkum

Noarderstek Dokkum: FASE 1

Sfeervolle buurt vol karakter en ruimte: Zo mooi kan nieuwbouw dus zijn!

* Op loopafstand van het centrum
* Fraaie architectuur met knipoog naar de Jaren `30
* Alle voordelen van nieuwbouw
* Veel variatie in type woningen

Gunstige locatie, veel woongenot
Wonen in Dokkum, dan ben je sowieso al bevoorrecht. De huizen van het nieuwe buurtje Noarderstek komen bovendien op een heel plezierige plek: op loopafstand van het centrum, met in je achtertuin het weidse open land richting Lauwersmeergebied en Waddenzee.

Het wordt een hele mooie plek in Dokkum
De 110 woningen van Noarderstek komen op een plek die de meeste Dokkumers wel kennen; het terrein van voormalig tuincentrum Mollema. Net als de woningen, doet ook de directe woonomgeving denken aan een Jaren ’30 buurtje.

De veilinggebouwen maken plaats voor een blanco buurt, die helemaal opnieuw ingevuld kan worden, met openbaar groen, meer bomen, ruim opgezette straten. Net ten noorden van de Noordergracht, tussen De Veiling en de bestaande bebouwing, vrijstaande huizen aan de Aalsumervaart. Fijn voor een kalme avondwandeling tussen de weilanden en sloten: een kwartiertje naar de Sint-Catharinekerk in het ronde gehucht Aalsum, of toch nog even door naar Wetsens. Aan de zuidkant van de nieuwe buurt een appartementengebouw en een brede waterpartij, aan de westkant de huizen aan de Aalsumervaart. Vanaf de wijk is er een makkelijke verbinding met het historische centrum van Dokkum, een tunneltje.

Je bent thuis in één van de mooiste historische steden van het land, met alle comfort en duurzaamheid van smaakvolle nieuwbouw.

Klinkt goed, toch? Meer informatie en meld je alvast aan: Noarderstek.

Je voorbereiden op Nieuwbouw:
Je bent enthousiast over nieuwbouw dan kun je alvast de volgende stappen zetten:
- Eigen woning? Plan dan een vrijblijvende waardebepaling: je weet dan hoeveel je huis waard is. Ons telefoonnummer 0519-294598.
- Plan een gesprek bij een financieel adviseur, zo weet je wat je kunt lenen en wat je lasten worden
- Schrijf je in op de website van Noarderstek.