0519-294598

Meer dan 25 jaar ervaring
Een 9,4 op Funda
Logo VastgoedPRO Logo Funda Logo NWWI Logo NRVT

Jagtlustwei 3, 9146 CJ Hantumerutbuorren

Gegevens

Jagtlustwei 3, 9146 CJ Hantumerutbuorren
€ 695.000,- k.k.
Type Object: Eengezinswoning
Aantal kamers: 12
Woonoppervlakte: 294 m2
Deel deze woning:
Dit zijn de parels uit deze omgeving. Vrije ligging, veel leefruimte, fantastisch uitzicht en gelegen aan vaarwater. Dan ook nog eens op korte afstand van de stedelijke voorzieningen van Dokkum. De van oorsprong traditionele boerderij is door vorige eigenaren omgebouwd naar een open en lichte woning. Omdat het gehele pand als woning werd ingericht is gezocht naar een ontwerp waarbij oude contouren nog zichtbaar bleven maar wel de wensen qua uitzicht en leefbaarheid werden gecombineerd. Deze wensen zijn verrassend goed verwerkt in deze woning. De leefruimte bevindt zich aan de waterzijde van de woning, hier is het zicht dus over water maar ook over de daar achtergelegen landerijen. De woning is goed onderhouden, heeft 35 zonnepanelen en is gelegen op een prachtig landelijk perceel van 1.640 m². Op de begane grond zijn twee ruime woonkamers, een dichte keuken, een eetkamer, twee ruime hallen, een washok en een badkamer gesitueerd. Eveneens bevindt zich op de begane grond een...

Beschrijving

Dit zijn de parels uit deze omgeving. Vrije ligging, veel leefruimte, fantastisch uitzicht en gelegen aan vaarwater. Dan ook nog eens op korte afstand van de stedelijke voorzieningen van Dokkum. De van oorsprong traditionele boerderij is door vorige eigenaren omgebouwd naar een open en lichte woning. Omdat het gehele pand als woning werd ingericht is gezocht naar een ontwerp waarbij oude contouren nog zichtbaar bleven maar wel de wensen qua uitzicht en leefbaarheid werden gecombineerd. Deze wensen zijn verrassend goed verwerkt in deze woning. De leefruimte bevindt zich aan de waterzijde van de woning, hier is het zicht dus over water maar ook over de daar achtergelegen landerijen. De woning is goed onderhouden, heeft 35 zonnepanelen en is gelegen op een prachtig landelijk perceel van 1.640 m². Op de begane grond zijn twee ruime woonkamers, een dichte keuken, een eetkamer, twee ruime hallen, een washok en een badkamer gesitueerd. Eveneens bevindt zich op de begane grond een inpandige schuur. Op de verdieping zijn 6 slaapkamers, een balkon, een erg ruime overloop, alias werkkamer en een badkamer voorzien van toilet, wastafel en douche aanwezig. De woning heeft een nieuw aangelegde ruime tuin en voldoende parkeergelegenheid. In de tuin zijn meerdere terrassen aangelegd om optimaal te genieten van de omgeving. Diverse bergingen, zowel inpandig als separaat, eventueel is de ruime inpandige berging in te richten als garage.

Bijzonderheden:
- Unieke locatie
- 6 slaapkamers
- Goed onderhouden
- 35 zonnepanelen en dubbele laadpaal voor auto's

Hantumerútbuorren is een uitgestrekt buurtschap tussen de stad Dokkum en de dorpen Niawier en Hantum.
De Jagtlustwei is een weg met daaraan enkele huizen en een boerderij. Landelijk gelegen in de weilanden.

Kenmerken

Type woning
Eengezinswoning
Bouwjaar
1910
Perceeloppervlakte
1640 m2
Woonoppervlakte
294 m2
Inhoud
1165 m3
Aantal kamers
12
Aantal slaapkamers
6
Garages
, Garage mogelijk
Keuken
Dichte keuken
Badkamer
2
Verwarming
Cv ketel
Energielabel
C
Dakconstructie
Samengesteld dak
Onderhoud buiten
Goed
Onderhoud binnen
Goed
Aanvaarding
In overleg

Reageren / Bezichtiging aanvragen

Interesse in deze woning? Vul dan vrijblijvend het contactformulier in voor een reactie of het aanvragen van het bezichtiging.

Bekijk meer woningen