0519-294598

Meer dan 25 jaar ervaring
Een 9,4 op Funda
Logo VastgoedPRO Logo Funda Logo NWWI Logo NRVT

Robbengat 8, 9976 VK Lauwersoog

Gegevens

Robbengat 8, 9976 VK Lauwersoog
Verkocht onder voorbehoud
Type Object: Eengezinswoning
Aantal kamers: 7
Woonoppervlakte: 170 m2
Deel deze woning:
Met de Waddenzee en het Lauwersmeer bijna in de achtertuin en met een paar stappen in het Lauwersoog bos.

Deze woning is in 2002 traditioneel gebouwd en recent volledig gemoderniseerd, nieuwe keuken, badkamers, binnen-schilderwerk. Deze werkzaamheden zijn op kwalitatief zeer hoogwaardige wijze uitgevoerd. Woonkamer en leefkeuken zijn gescheiden ruimten. De woonkamer is ruim, voorzien van een rookkanaal voor houtkachel en heeft via de schuifpui direct toegang tot de prachtige tuin. Het huis is levensloopbestendig, uitsluitend beneden wonen is goed mogelijk door de extra kamer met badkamer op de begane grond. Vanzelfsprekend is deze ook goed te gebruiken als kantoor. De verdieping heeft 4 slaapkamers en een tweede badkamer. Aan de voorzijde van de woning is een riante oprit en parkeergelegenheid voor meerdere auto's en/of een boot, ook nog een separate parkeerplaats aan de andere zijde van de woning. Tevens is er een dubbele garage aanwezig met zolder, deze is verwarmd en...

Beschrijving

Met de Waddenzee en het Lauwersmeer bijna in de achtertuin en met een paar stappen in het Lauwersoog bos.

Deze woning is in 2002 traditioneel gebouwd en recent volledig gemoderniseerd, nieuwe keuken, badkamers, binnen-schilderwerk. Deze werkzaamheden zijn op kwalitatief zeer hoogwaardige wijze uitgevoerd. Woonkamer en leefkeuken zijn gescheiden ruimten. De woonkamer is ruim, voorzien van een rookkanaal voor houtkachel en heeft via de schuifpui direct toegang tot de prachtige tuin. Het huis is levensloopbestendig, uitsluitend beneden wonen is goed mogelijk door de extra kamer met badkamer op de begane grond. Vanzelfsprekend is deze ook goed te gebruiken als kantoor. De verdieping heeft 4 slaapkamers en een tweede badkamer. Aan de voorzijde van de woning is een riante oprit en parkeergelegenheid voor meerdere auto's en/of een boot, ook nog een separate parkeerplaats aan de andere zijde van de woning. Tevens is er een dubbele garage aanwezig met zolder, deze is verwarmd en geïsoleerd. Op de berging/veranda zijn 24 zonnepanelen geplaatst en uiteraard is de woning goed geïsoleerd en voorzien van dubbele beglazing (energielabel A+). Het geheel staat op een kavel van maar liefst 1589 m² eigen grond.

Indeling
Begane grond: hal met bergkast, vrijdragend toilet met fonteintje, de meterkast en de trapopgang naar de eerste verdieping. Ruime en lichte woonkamer met schuifpui naar de tuin en een rookkanaal voor houtkachel. De leefkeuken is gescheiden van de woonkamer. De keuken(nieuw) heeft een lichte kleurstelling met een donker werkblad. Boven de keuken zijn ramen geplaatst voor extra daglicht en zicht op de tuin. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur. De slaapkamer, welke vanuit de hal te bereiken is, heeft een schuifpui en aansluitend een badkamer. De badkamer heeft een tweede toilet, een wastafel en een douchecabine. Op de begane grond ligt een eikenhouten vloer.

Eerste verdieping: overloop met aansluitend vier slaapkamers. Tweede badkamer met wastafel, douche en toilet. Waskamer met witgoedaansluitingen en een technische ruimte. Op de verdieping ligt tevens een houten vloer.

Zolder: Bergzolder.

Garage: dubbele, geïsoleerde garage met smeerput, werkbank, vloerverwarming en een zolder. Aansluitend aan de garage is er een berging en een grote garage/berging.

Tuin: de tuin is verzorgd aangelegd met fruitbomen, terras, veel groen door middel van beplanting, heggen en gras. Daarnaast is er een overkapping waaronder het heerlijk vertoeven is.

Kenmerken:
- Energielabel A+
- Vloer-, dak-, en muurisolatie
- Dubbele beglazing
- Slaapkamer en badkamer begane grond
- Vier slaapkamers eerste verdieping
- Dubbele garage (geïsoleerd en verwarmd)
- Nieuwe keuken 2023
- Badkamers en toilet 2023
- 24 zonnepanelen 2019

Lauwersoog is een dorp in de gemeente Het Hogeland in de provincie Groningen. Lauwersoog is vooral bekend om zijn natuur en als vertrekplaats van de veerdienst naar Schiermonnikoog en is te bereiken via de N361. Nationaal Park Lauwersmeer ligt precies op de grens van Groningen met Friesland. Het gebied is populair bij kitesurfers, vogelspotters, watertoeristen en rustzoekers. Op de plek waar de Lauwersmeer uitmondt in de Waddenzee, ligt de visserijhaven van Lauwersoog.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld, veelal aan de hand van de door verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Dit geldt voor onder meer de opgegeven maten, oppervlakten, isolatie en ouderdom van technische installaties.

Toelichtingsclausule NEN2580: De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Type woning
Eengezinswoning
Bouwjaar
2002
Perceeloppervlakte
1589 m2
Woonoppervlakte
170 m2
Inhoud
634 m3
Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
5
Garages
1, Vrijstaand steen
Keuken
Dichte keuken
Badkamer
2
Verwarming
Cv ketel, vloerverwarming gedeeltelijk, warmte terugwininstallatie, houtkachel
Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas
Energielabel
A_P
Dakconstructie
Zadeldak
Onderhoud buiten
Goed tot uitstekend
Onderhoud binnen
Goed tot uitstekend
Aanvaarding
In overleg

Reageren / Bezichtiging aanvragen

Interesse in deze woning? Vul dan vrijblijvend het contactformulier in voor een reactie of het aanvragen van het bezichtiging.

Bekijk meer woningen