Weet wat er leeft.

Te Koop: Grytmanswei 1, 9138 TD Niawier Vraagprijs: € 399.000,- k.k.

Volgen Bezichtiging inplannen Reageren Download folder
Type ObjectEengezinswoning
Aantal kamers7
Woonoppervlakte211.20m2
Woonboerderij gelegen op een ruim perceel van 6.031 m². De ruime tuin is gesitueerd op het zuidwesten en heeft veel beplanting met stuiken en bomen, hierdoor is er privacy gecreëerd. Naast de woonkamer heeft deze woning een extra kamer beneden, is multifunctioneel bruikbaar (slapen, studeren, atelier etc). Op de verdieping zijn 3 slaapkamers. In de schuur is in 2011 een fraaie praktijkruimte ingericht, bouwkundig hoogwaardig. Deze praktijkruimte met eigen entree, heeft een keuken, badkamer en een eigen trap opgang naar de verdieping met slaapkamer(s), zeer goed te gebruiken als gastenverblijf, mantelzorg etc. Bij de woning is de mogelijkheid voor de koop van een extra perceel weiland, 5.870m².
Beschrijving


Woonboerderij gelegen op een ruim perceel van 6.031 m². De woning ligt aan de rand van het dorp Niawier Dokkum. De ruime tuin is gesitueerd op het zuidwesten en heeft veel beplanting met stuiken en bomen, hierdoor is er privacy gecreëerd. Omdat er geen bebouwing in de zichtlijn staat is het ook mogelijk om vrij uitzicht te creëren door het snoeien van de beplanting. Vanuit de woonkamer en keuken is er zicht op de tuin. Naast de woonkamer heeft deze woning een extra kamer beneden, is multifunctioneel bruikbaar (slapen, studeren, atelier etc). Op de verdieping zijn 3 slaapkamers. In de schuur is in 2011 een fraaie praktijkruimte ingericht, bouwkundig hoogwaardig. Deze praktijkruimte met eigen entree, heeft een keuken, badkamer en een eigen trap opgang naar de verdieping met slaapkamer(s), zeer goed te gebruiken als gastenverblijf, mantelzorg etc. Het schuurdeel is erg ruim en heeft een ruime zolder. Bij de woning is de mogelijkheid voor de koop van een extra perceel weiland, 5.870m². Dit weiland is van het woonperceel gescheiden door een smalle groenstrook.

Indeling:
Begane grond: entree - toilet - trapopgang naar verdieping - keuken voorzien van vloerverwarming en inbouwapparatuur - woonkamer met houtkachel - atelier/slaapkamer - berging - hal - badkamer met bad, wastafel, douche en witgoedaansluitingen - entree/wachtkamer voorzien van vloerverwarming - gastenverblijf/praktijkruimte met keuken, vloerverwarming en trapopgang naar verdieping - tweede badkamer met toilet, douche en wastafel - achterhuis (garage) - berging.

Verdieping: overloop - drie slaapkamers (aan de zuidwest kant) met dakkapel en extra bergruimte achter het knieschot - ruime bergzolder - slaapkamer (aan de noordkant) te bereiken via de praktijkruimte en de zolder.

Bijzonderheden:
- Extra slaapkamer op de begane grond.
- Verbouwing praktijkruimte (2011), 3 kamers en nieuwe douche/wc.
- Schilderen van kozijnen en deuren (2016).
- Vloerverwarming in de keuken, wachtruimte en badkamer.

Zeer geschikt voor mensen die iets willen doen met dieren (honden, paarden), mini-camping, B&B etc.
Kenmerken

 

Soort WoningEengezinswoning
Bouwjaar1872
Perceeloppervlakte6031 m2
Woonoppervlakte211.20 m2
Inhoud1854.20 m3
Aantal kamers7
Aantal slaapkamers5
Garages1, Inpandig
KeukenDichte keuken, ingericht met inbouwapparatuur
Badkamer2
VerwarmingCV-ketel, Vloerverw. gedeeltelijk, Gas
IsolatieDakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, gedeeltelijke vloerisolatie
BeglazingDubbel
EnergielabelNiet aanwezig
DakconstructieShield dak
Tuin
Onderhoud buitenGoed
Onderhoud binnenGoed
AanvaardingIn overleg

Blijf op de hoogte. Ontvang de laatste woning informatie via de mail. Klik op inloggen of registreren

Regiomakelaardij

VastgoedPRO is het kwaliteitskeurmerk waarmee aangesloten
makelaars, taxateurs en andere vastgoed professionals hun deskun-
digheid en vakbekwaamheid aan u kenbaar maken.

Copyright 2016 Regiomakelaardij | Ontwerp & Realisatie LauwersDesign Reclame & Internet