Weet wat er leeft.

Verkocht onder voorbehoud: Skuonmakkerspaad 1, 9141 VA Wierum Vraagprijs: € 249.000,- k.k.

Volgen Bezichtiging inplannen Reageren Download folder
Type ObjectEengezinswoning
Aantal kamers5
Woonoppervlakte99m2
Mooi gelegen aan de Waddenkust, karakteristiek vrijstaand woonhuis met garage. Vanuit de woonkeuken is er zicht op de Waddenzeedijk. De woning is recent compleet gerenoveerd, er is veel sfeer en comfort gerealiseerd. Het huis heeft fraaie balkenplafonds, prachtige woonkeuken, luxe badkamer met ligbad, douche etc. Beneden wordt het huis verwarmd d.m.v. vloerverwarming en in de woonkamer aansluiting voor een houtkachel. De woning is zeer geschikt voor mensen die beneden willen leven, badkamer en slaapkamer zijn hier aanwezig. Op de verdieping zijn 2 slaapkamers met op de overloop kastruimte en een wastafel.
Beschrijving


Mooi gelegen aan de Waddenkust, karakteristiek vrijstaand woonhuis met garage. Vanuit de woonkeuken is er zicht op de Waddenzeedijk. De woning is recent compleet gerenoveerd, er is veel sfeer en comfort gerealiseerd. Het huis heeft fraaie balkenplafonds, prachtige woonkeuken, luxe badkamer met ligbad, douche etc. Beneden wordt het huis verwarmd door middel van vloerverwarming en in de woonkamer aansluiting voor een houtkachel. De woning is zeer geschikt voor mensen die beneden willen leven, badkamer en slaapkamer zijn hier aanwezig. Op de verdieping zijn 2 slaapkamers met op de overloop kastruimte en een wastafel. Garage is aangebouwd en is voorzien van een bergzolder. Aan de voorzijde een tuin met terras en vijver en achterzijde tuin met een beschut terras. In deze woning zijn verschillende maatregelen getroffen om het energie verbruik te beperken en was zelfs de planning deze woning op energie neutraal te krijgen. Er is een
regenwater druk systeem voor toilet en wasmachine. Het verwarmingssysteem is op lage temperatuur, verwarming dus goed te combineren met lucht warmtepomp. Pelletkachel aansluiting in de keuken.

Indeling:
beganegrond, hal-woonkamer-kantoor/slaapkamer met kastruimte-hal met trapopgang-badkamer met toilet-douche en wastafel-achterhal met toilet-bijkeuken, doorgang naar garage met zolder en sauna.
Verdieping, overloop met wasgelgenheid-2 slaapkamers.
Kenmerken

 

Soort WoningEengezinswoning
Bouwjaar1900
Perceeloppervlakte462 m2
Woonoppervlakte99 m2
Inhoud455 m3
Aantal kamers5
Aantal slaapkamers3
KeukenWoonkeuken, ingericht met inbouwapparatuur
Badkamer1
VerwarmingCV-ketel
IsolatieVolledig geïsoleerd
BeglazingDubbel
EnergielabelNiet aanwezig
DakconstructieShield dak
Tuin
Onderhoud buitenGoed
Onderhoud binnenGoed
AanvaardingIn overleg

Blijf op de hoogte. Ontvang de laatste woning informatie via de mail. Klik op inloggen of registreren

Regiomakelaardij

VastgoedPRO is het kwaliteitskeurmerk waarmee aangesloten
makelaars, taxateurs en andere vastgoed professionals hun deskun-
digheid en vakbekwaamheid aan u kenbaar maken.

Copyright 2016 Regiomakelaardij | Ontwerp & Realisatie LauwersDesign Reclame & Internet