Weet wat er leeft.

Te Koop: Betterwird 12, 9101 PB Dokkum Vraagprijs: € 449.000,-

Uniek, voormalige directeurswoning van de melkfabriek, gelegen naast het industrieterrein Betterwird op een perceel van maar liefst 2185 m² grond. Op dit moment is het gebouw volledig in gebruik als woonhuis maar gebruik als luxe kantoor is mogelijk. De woonruimten/slaapkamers zijn representatief en zijn goed te gebruiken als fraaie kantoren. Achter het pand bevindt zich een ruime garage/berging. De tuin rondom is groot en goed verzorgd. Door het grote volume van ca. 1400 m³ biedt het veel gebruiksmogelijkheden. Het object is goed onderhouden en is strak afgewerkt. Vanaf 2010 is het pand volledig gemoderniseerd, isoleren van gevels, dak en glas, keuken vernieuwd, badkamer, toilet etc aangepakt. Ook is elektrische installatie opnieuw aangelegd. Alle aanpassingen zijn uitgevoerd met behoud, of zelfs terug brengen, van de authentieke sfeer van het gebouw.
Gelegen op een ruim perceel, hierdoor mogelijkheid op op het terrein extra parkeer gelegenheid te realiseren.
Beschrijving

OPEN HUIS ZATERDAG 16 MAART 2019 VAN 11.00 TOT EN MET 15.00 UUR
Uniek, voormalige directeurswoning van de melkfabriek, gelegen naast het industrieterrein Betterwird op een perceel van maar liefst 2185 m² grond. Op dit moment is het gebouw volledig in gebruik als woonhuis maar gebruik als luxe kantoor is mogelijk. De woonruimten/slaapkamers zijn representatief en zijn goed te gebruiken als fraaie kantoren. Achter het pand bevindt zich een ruime garage/berging. De tuin rondom is groot en goed verzorgd. Door het grote volume van ca. 1400 m³ biedt het veel gebruiksmogelijkheden.

het object is goed onderhouden en is strak afgewerkt. Vanaf 2010 is het pand volledig gemoderniseerd, isoleren van gevels, dak en glas, keuken vernieuwd, badkamer, toilet etc aangepakt. Ook is elektrische installatie opnieuw aangelegd. Alle aanpassingen zijn uitgevoerd met behoud, of zelfs terug brengen, van de authentieke sfeer van het gebouw.
Gelegen op een ruim perceel, hierdoor mogelijkheid op op het terrein extra parkeer gelegenheid te realiseren.

Woonkamer is gescheiden door schuifdeuren met in de zitkamer een schouw met gashaard. Ruime woonkeuken met luxe keuken met inbouwapparatuur. Vanuit de keuken direct toegang via terrasdeuren naar de tuin (zuid). Naar de verdieping via een royale trapopgang met glasinlood raam naar overloop. Hier een luxe badkamer, apart toilet en 4 grote slaapkamers, waarvan twee met balkon.

De omliggende tuin heeft een open karakter met beperkt beplanting, daardoor veel zicht rondom.

Indeling:
Begane grond: hal/entree-ruim kantoor met veel lichtinval-voorkamer beschikt over veel lichtinval en een moderne open haard (kamer en suite), de achterkamer met aan de zijkant een uitbouw, serre, is ruim met veel lichtinval-toilet-ruime woonkeuken v.v. inbouwapparatuur-bijkeuken v.v. witgoedaansluitingen.
Verdieping: ruime overloop-4 grote slaapkamers-badkamer met dubbele wastafels, ligbad en douche-toilet.
Tweede verdieping: te bereiken met vaste trap naar zolder.
Kenmerken

 

Soort WoningAndere
Bouwjaar1930
Perceeloppervlakte2184 m2
Woonoppervlakte245 m2
Inhoud1397 m3
BadkamerNee
VerwarmingCV-ketel, Vloerverw. gedeeltelijk, Gas
IsolatieDakisolatie, Muurisolatie
BeglazingDubbel
EnergielabelF
DakconstructieComposite dak
Renovatiejaar2010
TuinGeen tuin
Onderhoud buitenGoed
Onderhoud binnenGoed
AanvaardingIn overleg

Blijf op de hoogte. Ontvang de laatste woning informatie via de mail. Klik op inloggen of registreren

Regiomakelaardij

VastgoedPRO is het kwaliteitskeurmerk waarmee aangesloten
makelaars, taxateurs en andere vastgoed professionals hun deskun-
digheid en vakbekwaamheid aan u kenbaar maken.

Copyright 2016 Regiomakelaardij | Ontwerp & Realisatie LauwersDesign Reclame & Internet