Terpwei 5, 9114 AB Driezum

Verkocht

Type Object
Eengezinswoning
Aantal kamers
5
Woonoppervlakte
149 m2
DELEN
Prachtige vrijstaande woning gelegen aan de Strobosser Trekfeart ook wel Dokkumer Trekfeart genoemd, open vaarroute van Dokkum naar o.a. Lauwersmeer, maar ook via de kanalen naar het overige Friese binnenwater. De woning is gebouwd in 1993 en is door Adema Architecten ontworpen. Het ontwerp is o.a. gericht op prachtige zichtlijnen vanuit de woonkamer over het water en de landerijen. De woning is volledig traditioneel gebouwd. Woonkamer met vloerverwarming en dubbele deuren naar het terras, dichte keuken met inbouwapp. Beneden is een slaapkamer (nu kantoor) met eigen badkamer. Op de verdieping heeft het huis 2 ruime slaapkamers. Deze slaapkamers zijn ruim en kun je eenvoudig splitsen in 4 slaapkamers. Boven ook de tweede badkamer met ligbad, wastafel, tweede toilet afzonderlijk van de badkamer. De tuin rondom is fraai aangelegd, diverse terrassen, deels met vrij zicht en een zit met een beschutte ligging. Het geheel heeft een volledig geïsoleerde garage (va. 39 m²) met ruime...

Beschrijving

Prachtige vrijstaande woning gelegen aan de Strobosser Trekfeart ook wel Dokkumer Trekfeart genoemd, open vaarroute van Dokkum naar o.a. Lauwersmeer, maar ook via de kanalen naar het overige Friese binnenwater. De woning is gebouwd in 1993 en is door Adema Architecten ontworpen. Het ontwerp is o.a. gericht op prachtige zichtlijnen vanuit de woonkamer over het water en de landerijen. De woning is volledig traditioneel gebouwd. Woonkamer met vloerverwarming en dubbele deuren naar het terras, dichte keuken met inbouwapp. Beneden is een slaapkamer (nu kantoor) met eigen badkamer. Op de verdieping heeft het huis 2 ruime slaapkamers. Deze slaapkamers zijn ruim en kun je eenvoudig splitsen in 4 slaapkamers. Boven ook de tweede badkamer met ligbad, wastafel, tweede toilet afzonderlijk van de badkamer. De tuin rondom is fraai aangelegd, diverse terrassen, deels met vrij zicht en een zit met een beschutte ligging. Het geheel heeft een volledig geïsoleerde garage (va. 39 m²) met ruime zolder, glazen topgevel en dubbele elektrische deur. De zolder van deze garage kan prima ingericht worden als een gastenverblijf. Bijzonder! Wonen in het buitengebied, aan open vaarwater op slechts 5 à 10 minuten van Dokkum.

Bijzonderheden:
- Landelijk gelegen, afstand naar Dokkum ca. 4 km.
- Bouwjaar 1993
- Traditioneel gebouwd
- Perceelgrootte 2520 m²
- Uitstekend onderhouden
- Insteekhaven
- Ruim 70 meter kade voor aanleg boten


Indeling
Begane grond: entree - toilet - douche met wastafel en extra verwarming - slaapkamer/kantoor - woonkamer met houtkachel en openslaande deuren naar terras - dichte keuken - bijkeuken - geïsoleerde garage van ca. 39 m² met verdieping.
Eerste verdieping: overloop - badkamer met douche, wastafel, ligbad en extra verwarming - toilet - 2 ruime slaapkamers met balkon - bergzolder.

Kenmerken

Type woning
Eengezinswoning
Bouwjaar
1993
Perceeloppervlakte
2520 m2
Woonoppervlakte
149 m2
Inhoud
789 m3
Aantal kamers
5
Aantal slaapkamers
3
Garages
1, Aangebouwd steen
Keuken
Dichte keuken
Badkamer
0
Verwarming
Cv ketel, vloerverwarming gedeeltelijk, houtkachel
Isolatie
Volledig geisoleerd
Energielabel
C
Dakconstructie
Zadeldak
Onderhoud buiten
Goed
Onderhoud binnen
Goed
Aanvaarding
In overleg
Heeft u vragen, of wilt u uw woning verkopen?