Weet wat er leeft.

Verkocht: De Schans 2, 9101 HR Dokkum Vraagprijs: € 599.000,-

Type ObjectVilla
Aantal kamers12
Woonoppervlakte270m2
Wonen aan het water in een fraai recent gemoderniseerd woonhuis. Het huis het afgelopen jaar grondig aangepakt. Het oorspronkelijke gebouw was wonen met kantoor/praktijk. Inmiddels is in de voormalige praktijkruimte onder ander een luxe badkamer en slaapkamer. De overige delen van deze ruimte zijn nu extra (woon)kamers. Doordat deze aanbouw een eigen entree heeft, is het voor gezamenlijke bewoning (mantelzorg, kangoeroewonen) zeer geschikt. De ruime tuin op het zuiden grenst aan de "Sud Ie", een binnenkort prachtig te gebruiken vaarroute die ook een goede aansluiting zal gaan krijgen op de Dokkumer grachten.

Beschrijving


Wonen aan het water in een fraai recent gemoderniseerd woonhuis. Het huis het afgelopen jaar grondig aangepakt. Het oorspronkelijke gebouw was wonen met kantoor/praktijk. Inmiddels is in de voormalige praktijkruimte onder ander een luxe badkamer en slaapkamer. De overige delen van deze ruimte zijn nu extra (woon)kamers. Doordat deze aanbouw een eigen entree heeft, is het voor gezamenlijke bewoning (mantelzorg, kangoeroewonen) zeer geschikt. Voor de huidige gebruikers is de ruimte gecreëerd om beneden alle voorzieningen te hebben. De verbouwing is hoogwaardig uitgevoerd, met goede materialen en een goede smaak is een prachtig geheel gecreëerd. De ruime tuin op het zuiden grenst aan de "Sud Ie", een binnenkort prachtig te gebruiken vaarroute die ook een goede aansluiting zal gaan krijgen op de Dokkumer grachten.

Indeling:
Woonhuis: hal-woonkamer-keuken-bijkeuken-garage met zolderruimte-doorgang naar extra leefruimte met slaapkamer -badkamer en extra woonkamer, dit deel met eigen entree en bergzolder.
Verdieping: overloop-5 slaapkamers-douche met wastafel-badruimte met dubbele wastafel bij ouderslaapkamer-toilet-wasruimte (witgoed).
Kenmerken

 

Soort WoningVilla
Bouwjaar1975
Perceeloppervlakte1512 m2
Woonoppervlakte270 m2
Inhoud870 m3
Aantal kamers12
Aantal slaapkamers5
Garages1, Aangebouwd steen
KeukenHalf-open keuken, ingericht met inbouwapparatuur
Badkamer2
VerwarmingCV-ketel
IsolatieDakisolatie
BeglazingDubbel
EnergielabelNiet aanwezig
DakconstructieComposite dak
Renovatiejaar2016
Tuin
Onderhoud buitenUitstekend
Onderhoud binnenUitstekend
AanvaardingIn overleg

Blijf op de hoogte. Ontvang de laatste woning informatie via de mail. Klik op inloggen of registreren

Regiomakelaardij

VastgoedPRO is het kwaliteitskeurmerk waarmee aangesloten
makelaars, taxateurs en andere vastgoed professionals hun deskun-
digheid en vakbekwaamheid aan u kenbaar maken.

Copyright 2016 Regiomakelaardij | Ontwerp & Realisatie LauwersDesign Reclame & Internet