Grytmanswei 1, 9138 TD Niawier

€ 399.000,- k.k.

Type Object
Woonboerderij
Aantal kamers
7
Woonoppervlakte
211 m2
DELEN
Woonboerderij gelegen op een ruim perceel van 6.031 m². De woning ligt aan de rand van het dorp Niawier Dokkum. De ruime tuin is gesitueerd op het zuidwesten en heeft veel beplanting met stuiken en bomen, hierdoor is er privacy gecreëerd. Omdat er geen bebouwing in de zichtlijn staat is het ook mogelijk om vrij uitzicht te creëren door het snoeien van de beplanting. Vanuit de woonkamer en keuken is er zicht op de tuin. Naast de woonkamer heeft deze woning een extra kamer beneden, is multifunctioneel bruikbaar (slapen, studeren, atelier etc). Op de verdieping zijn 3 slaapkamers. In de schuur is in 2011 een fraaie praktijkruimte ingericht, bouwkundig hoogwaardig. Deze praktijkruimte met eigen entree, heeft een keuken, badkamer en een eigen trap opgang naar de verdieping met slaapkamer(s), zeer goed te gebruiken als gastenverblijf, mantelzorg etc. Het schuurdeel is erg ruim en heeft een ruime zolder. Bij de woning is de mogelijkheid voor de koop van een extra perceel weiland,...

Beschrijving

Woonboerderij gelegen op een ruim perceel van 6.031 m². De woning ligt aan de rand van het dorp Niawier Dokkum. De ruime tuin is gesitueerd op het zuidwesten en heeft veel beplanting met stuiken en bomen, hierdoor is er privacy gecreëerd. Omdat er geen bebouwing in de zichtlijn staat is het ook mogelijk om vrij uitzicht te creëren door het snoeien van de beplanting. Vanuit de woonkamer en keuken is er zicht op de tuin. Naast de woonkamer heeft deze woning een extra kamer beneden, is multifunctioneel bruikbaar (slapen, studeren, atelier etc). Op de verdieping zijn 3 slaapkamers. In de schuur is in 2011 een fraaie praktijkruimte ingericht, bouwkundig hoogwaardig. Deze praktijkruimte met eigen entree, heeft een keuken, badkamer en een eigen trap opgang naar de verdieping met slaapkamer(s), zeer goed te gebruiken als gastenverblijf, mantelzorg etc. Het schuurdeel is erg ruim en heeft een ruime zolder. Bij de woning is de mogelijkheid voor de koop van een extra perceel weiland, 5.870m². Dit weiland is van het woonperceel gescheiden door een smalle groenstrook.

Indeling:
Begane grond: entree - toilet - trapopgang naar verdieping - keuken voorzien van vloerverwarming en inbouwapparatuur - woonkamer met houtkachel - atelier/slaapkamer - berging - hal - badkamer met bad, wastafel, douche en witgoedaansluitingen - entree/wachtkamer voorzien van vloerverwarming - gastenverblijf/praktijkruimte met keuken, vloerverwarming en trapopgang naar verdieping - tweede badkamer met toilet, douche en wastafel - achterhuis (garage) - berging.

Verdieping: overloop - drie slaapkamers (aan de zuidwest kant) met dakkapel en extra bergruimte achter het knieschot - ruime bergzolder - slaapkamer (aan de noordkant) te bereiken via de praktijkruimte en de zolder.

Bijzonderheden:
- Extra slaapkamer op de begane grond.
- Verbouwing praktijkruimte (2011), 3 kamers en nieuwe douche/wc.
- Schilderen van kozijnen en deuren (2016).
- Vloerverwarming in de keuken, wachtruimte en badkamer.

Kortom unieke mogelijkheden op een unieke locatie, dat is wat dit object te bieden heeft. Wilt u paarden houden, honden trainen, een B&B beginnen, een mini-camping opzetten of simpelweg een pand met inpandige aanleunwoning? Het kan hier allemaal!

Tuin: Een wandeling maken door uw eigen parkachtige tuin? Dat kan! Deze tuin kan op velerlei wijzen worden benut: Als loopruimte voor dieren, als natuurgebied, als camping of wat u maar wilt.

Kenmerken

Type woning
Woonboerderij
Bouwjaar
1872
Perceeloppervlakte
6213 m2
Woonoppervlakte
211 m2
Inhoud
1854 m3
Aantal kamers
7
Aantal slaapkamers
5
Garages
1, Inpandig
Badkamer
0
Verwarming
Cv ketel, vloerverwarming gedeeltelijk
Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie, dubbel glas
Dakconstructie
Schilddak
Onderhoud buiten
Goed
Onderhoud binnen
Goed
Aanvaarding
In overleg
Heeft u vragen, of wilt u uw woning verkopen?