0519-294598

Meer dan 25 jaar ervaring
Een 9,4 op Funda
Logo VastgoedPRO Logo Funda

Oostmahorn 16, 9133 DT Eanjum

Gegevens

Oostmahorn 16, 9133 DT Eanjum
Verkocht
Type Object: Eengezinswoning
Aantal kamers: 10
Woonoppervlakte: 291 m2
Deel deze woning:
BIJZONDER!, Woonhuis, loods (550m², deels is er woonruimte in de loods gecreëerd, hierdoor is er nu 330m² loods ruimte te gebruiken) en extra perceel gelegen aan het water. Het perceel heeft een aanlegplaats en een mogelijkheid voor de bouwen van een recreatie woning. Het geheel is goed onderhouden en ooit in de tijd luxueus verbouwd. Het woondeel is ruimer gemaakt door woonruimte in de schuur te bouwen, hier nu een ruime bijkeuken, slaapkamer, badkamer en wellness met sauna en een extra douche. Op de verdieping van de woning een extra badkamer met 3 slaapkamers. Het geheel ligt in de dorpskern van Oostmahorn, woonhuis ligt zuid gericht naar de waterzijde. Mogelijkheden om meer water gericht te wonen door de tuin en het bijbehorende perceel ander in te richten. De loods is geïsoleerd en kan worden verwarmd door een heater. In deze ruimte tevens een keukenblok, toiletten, een gasfornuis, betegelde betonvloer. Rondom de woning diverse terrassen en een extra buitenberging. Het...

Beschrijving

BIJZONDER!, Woonhuis, loods (550m², deels is er woonruimte in de loods gecreëerd, hierdoor is er nu 330m² loods ruimte te gebruiken) en extra perceel gelegen aan het water. Het perceel heeft een aanlegplaats en een mogelijkheid voor de bouwen van een recreatie woning. Het geheel is goed onderhouden en ooit in de tijd luxueus verbouwd. Het woondeel is ruimer gemaakt door woonruimte in de schuur te bouwen, hier nu een ruime bijkeuken, slaapkamer, badkamer en wellness met sauna en een extra douche. Op de verdieping van de woning een extra badkamer met 3 slaapkamers. Het geheel ligt in de dorpskern van Oostmahorn, woonhuis ligt zuid gericht naar de waterzijde. Mogelijkheden om meer water gericht te wonen door de tuin en het bijbehorende perceel ander in te richten. De loods is geïsoleerd en kan worden verwarmd door een heater. In deze ruimte tevens een keukenblok, toiletten, een gasfornuis, betegelde betonvloer. Rondom de woning diverse terrassen en een extra buitenberging. Het geheel is gelegen aan een doodlopende straat.

Oostmahorn is een zeer klein dorpje aan de westelijke oever van het Lauwersmeer en telt minder dan 100 inwoners. Het bevindt zich tevens aan de rand van het Friese deel van Nationaal Park Lauwersmeer. Oostmahorn een strand bij het meer. Zwemmen kan hier dus ook. Daarnaast is het mogelijk een boot te huren om een tocht te maken over het Lauwersmeer.

Het dorp bevindt zich op de rand van Nationaal Park Lauwersmeer, een waterrijk natuurgebied met veel open stukken land en wat bos. In het gebied zijn ook Schotse hooglanders en koninkpaarden te zien en uiteraard heel veel vogels. Op verschillende locaties zijn vogelkijkpunten ingericht. Hier in de buurt bijvoorbeeld die van Ezumakeeg Noord, middels een korte wandeling vanuit Ezumazijl te bereiken. Het gebied ten oosten van het nationale park (in Groningen) is ook mooi. Dat is de natuur van de Marnewaard die voor een deel in gebruik is door Defensie. Daar worden militaire oefeningen gehouden en dus kun je daar niet altijd terecht. Dat wordt duidelijk aangegeven op borden en met stoplichten. Wanneer het open is kunt u er mooi fietsen en wandelen. In het behoorlijk nabij gelegen Groningse Lauwersoog kunt u met de veerboot naar het mooie Waddeneiland Schiermonnikoog. De auto mag niet mee op de boot en naar het eiland dus die parkeert u op het terrein bij de terminal.

Kenmerken

Type woning
Eengezinswoning
Bouwjaar
1970
Perceeloppervlakte
3669 m2
Woonoppervlakte
291 m2
Inhoud
2781 m3
Aantal kamers
10
Aantal slaapkamers
4
Garages
, Aangebouwd steen
Keuken
Dichte keuken
Badkamer
2
Verwarming
Cv ketel
Isolatie
Dakisolatie, muurisolatie, dubbel glas
Energielabel
D
Dakconstructie
Zadeldak
Onderhoud buiten
Goed
Onderhoud binnen
Goed
Aanvaarding
In overleg

Reageren / Bezichtiging aanvragen

Interesse in deze woning? Vul dan vrijblijvend het contactformulier in voor een reactie of het aanvragen van het bezichtiging.

Bekijk meer woningen