Wij hebben ons droomhuis gevonden via Wensk

Michel en Janneke Verbeek hebben in 2017 het ouderlijk huis gekocht waar Janneke is geboren. Het huis hebben ze helemaal naar eigen smaak verbouwd en gemoderniseerd en ook al verbind Ferwert hun door familie en vrienden de wens blijft om te verhuizen naar Dokkum.
 
“Al enkele jaren kijken we naar huizen in Dokkum.” zegt Janneke. Het nemen van deze stap blijft toch lastig, de kinderen zijn hier opgegroeid, familie en vrienden wonen hier. Door persoonlijke omstandigheden is de knoop doorgehakt; “Als we wat willen, dan moeten we het nu doen!” vervolgens is er contact gezocht met Regiomakelaardij en hebben ze een mail met hen woonwensen gestuurd.

Regiomakelaardij heeft hun benaderd en geïnformeerd over Wensk, een nieuw platform voor woonwensen, of ze dit ook wilden proberen. “Vanaf het moment dat we onze woonwens op dit platform hadden geplaatst, kwam alles in een stroomversnelling” zegt Michel.

‘In een paar weken tijd hadden we via Wensk ons droomhuis gevonden en had de Regiomakelaardij ons huis verkocht!’

Een week nadat de woonwens gepubliceerd werd kregen ze een bericht van Regiomakelaardij. In Wensk was er een match tussen de woonwens van het stel uit Ferwert en een woning in Dokkum.  Michel en Janneke hebben de woning samen met makelaar Bert de Boer van Regiomakelaardij bekeken en die voldeed aan de gestelde eisen. De onderhandeling werd gestart en de woning werd gekocht! “Ons eigen huis moest natuurlijk wel verkocht worden.” zegt Janneke, maar volgens de makelaar kwam dit wel goed. En ook binnen korte periode werd de koopovereenkomst voor ons huis in Ferwerd getekend. Nu ze gaan in 2021 naar Dokkum een mooi nieuw huis, ze kunnen niet meer wachten om daar te gaan wonen!


 
Heeft u vragen, of wilt u uw woning verkopen?