0519-294598

Meer dan 25 jaar ervaring
Een 9,4 op Funda
Logo VastgoedPRO Logo Funda Logo NWWI Logo NRVT

Grote Siege Anjum

Grote Siege Anjum

20 recreatiewoningen 
gelegen aan het Lauwersmeer

Download brochure

Grote Siege Anjum

Twintig luxe recreatiewoningen gelegen aan open vaarwater met directe verbinding naar het Lauwersmeer. Unieke kans om aan het meer nog een nieuwbouw woning te kunnen kopen. Door de beschermde status van het Lauwersmeergebied worden deze mogelijkheden zeer beperkt geboden. Deze te realiseren nieuwbouw woningen worden gerealiseerd aan een nieuw gegraven vaarweg, zo met de sloep het Lauwersmeer op en eventueel door de sluizen naar het Wad. De woningen worden zorgvuldig vervaardigd en hebben een luxe uitstraling. Bouwmateriaal, isolatie en comfort zijn hoogwaardig. Mogelijkheid om een boot aan de kavel aan te leggen. Aanbieding voor de genoemde vraagprijs is op basis van een erfpachtconstructie. Het is ook mogelijk om de woning en het perceel volledig in eigendom te verwerven. Een deel van de woningen zijn inmiddels al klaar en verkocht. Bovendien kan er een model woning worden bezichtigd om de sfeer te proeven van de woningen. Verhuren is toegestaan, dat kan zeer goed individueel, ook mogelijk deze taak uit te besteden aan een verhuurorganisatie, wij kunnen u eventueel in contact brengen met dit bedrijf.
Het park omvat een geheel waar deze nieuwe woningen deel van uit maken, deze worden gerealiseerd in een bestaand plan met al eerder gebouwde recreatie chalets. Ook is er een jachthaven, scheepswerf, en restaurant verbonden aan dit park.

Onze modelwoning op Grote Siege 31 (kavel 18) is te bezichtigen, maak gerust een afspraak om een bezichtiging te plannen. Bovendien hebben we een eigen PROJECTWEBSITE: grote-siege

Indeling:
Entree met meterkast en technische ruimte. Woning is voorzien van 2 slaapkamers, watergerichte woonkamer met schuifpui naar terras. Open keuken & badkamer welke compleet naar eigen smaak kan worden samengesteld (keuken en badkamer zijn niet bij de prijs inbegrepen). Geheel is voorzien van vloerverwarming, volledig geïsoleerd en gasloos uitgevoerd. 

Afwerking:
- Betonnen fundering
- Zwart Lunawood buitenbekleding
- Zwarte kunststof kozijnen
- Afgewerkte vloeren en wanden 
- Mechanische afzuiging
- Volledig geïsoleerd
- Optioneel: luxere keuken of badkamer
- Optioneel: is een pakket aan zonnepanelen leverbaar 
- Optioneel: kan de woning vergroot worden naar 6 persoons (is een vergunning voor nodig)

Extra informatie / voorzieningen:
- Parkkosten ca. 1250,- per jaar
- Goede verhuurmogelijkheden ( niet verplicht )
- Diverse horeca zoals het Raadsel van de Wadden, De Gouden Stek, Paviljoen La Barca
- Gelegen aan het Lauwersmeer & nabij de Waddenzee
- Bootverhuur
- Pitch & Putt golfbaan 
- Zwembad
- Strand
- Catamaran strand
- Meerdere jachthavens
- Esonstad 
- Supermark PLUS & slagerij (Anjum)
- Wadloopcentrum
- Indoorspeelparadijs

Koopprijs woning met erfpacht: €145.000,-excl. btw. 
Koopprijs woning met eigen grond: €225.000,- excl. btw.       

De genoemde koopprijzen zijn vrij op naam en excl. btw.

De aankoop van een nieuwe vakantiewoning in Nederland is belast met 21% omzetbelasting (btw). Onder bepaalde voorwaarden kan deze teruggevorderd worden van de belastingdienst. Het terugvorderen is afhankelijk van hoe de woning gebruikt wordt. De recreatiewoning mag je verhuren, dit is echter niet verplicht. De verhuur mag je zelf regelen. Je kunt er ook voor kiezen om hier een partij voor in te schakelen.