0519-294598

Meer dan 25 jaar ervaring
Een 9,4 op Funda
Logo VastgoedPRO Logo Funda

Ik wil kopen


Een huis kopen, wat nu? 

Je wilt een huis kopen, maar daar komt nogal wat bij kijken. Geen nood, Regiomakelaardij staat je bij tijdens het hele proces, van het zoeken naar een huis tot de afronding en sleuteloverdracht. En omdat wij precies weten wat er speelt in onze regio en direct op de hoogte zijn als er nieuwe huizen te koop komen, zit jij als koper dicht bij het vuur. Dus of je nu een starter bent of een ervaren koper, hulp van de expert die weet wat er gaande is in de regionale woningmarkt kan het verschil maken tussen een lange zoektocht, of een snelle aankoop van jouw droomhuis.  
 

Waarom een aankoopmakelaar 

Niet iedereen die een huis wil kopen zoekt de hulp van een makelaar. Maar tenzij je van a tot z weet waar je mee bezig bent, raden we aan om het kooproces in te gaan met Regiomakelaardij aan je zij.   
 

De voordelen op een rijtje 

  1. Je profiteert van onze kennis en jarenlange ervaring. Wat jij voor de eerste of misschien tweede keer doet, doen wij dagelijks. 
  2. Je bent verzekerd van een objectieve mening over jouw droomhuis. 
  3. Onze hulp en inzet scheelt jou enorm veel tijd, energie en geregel.  
Kortom: kies jouw droomhuis en betaal er niet te veel voor. 
 

Wat doen we voor jou? 

In het hele proces van een huis kopen kunnen we een aantal stappen onderscheiden.  
 

Bezichtiging 

Heb je een huis op het oog, dan maken wij voor je een afspraak om langs te komen. Ook gaan we met je mee naar de bezichtiging. Jij kunt zo op je gemak bekijken of het huis en de omgeving je wat lijken. Wij letten ondertussen op bijvoorbeeld de bouwkundige staat. Nadien informeren we je eerlijk wat onze indruk is, of het een goede vraagprijs is en of we deze woning aanraden of niet. Ben je helemaal enthousiast, dan zoeken we meer informatie over het huis. Klopt het bestemmingsplan nog? Wat speelt er in de buurt? 


Kopen! 

Is dit echt jouw droomhuis en besluit je deze te kopen? Wij onderhouden het contact met de verkoopmakelaar, brengen namens jou een bod uit en voeren de onderhandelingen. Is alles rond, dan regelen we ook o.a. de datum van overdracht en beoordelen we de koopovereenkomst. Let op: het financiële plaatje moet ook in orde zijn, hier kunnen wij je ook bij adviseren. 


Afronding 

Het is tijd voor de eigendomsoverdracht! We doen samen met jou de eindinspectie om te zien of de woning daadwerkelijk zo wordt opgeleverd als was afgesproken.  


Nazorg 

Zijn er onverwacht toch nog problemen? Ook dan zijn we er om deze zo goed mogelijk op te lossen.  


Zelf of met hulp 

Wil je graag een deel van het werk zelf doen, maar bijvoorbeeld de onderhandelingen en afronding aan ons overlaten? Dat kan natuurlijk ook. Alles wat wij voor je mogen doen, bespreken we allemaal van tevoren met je, zodat we beide weten wat we aan elkaar hebben. 


Waarom Regiomakelaardij 

Wat maakt ons anders dan andere makelaars? Als eerste zijn wij geboren en getogen in deze regio en wonen we hier nog steeds, waardoor we als de besten weten wat er speelt. Al meer dan 25 jaar werken we in het noordoosten van Friesland, van de ruime vergezichten op de Friese klei t/m de beschutte Friese Wouden. Wist je dat we naast Nederlands en Fries, ook Engels en zelfs Duits spreken? Ook zijn we de oprichters van Wensk, een online platform dat kopers en verkopers bij elkaar brengt. Dus wil je een huis kopen, voor het eerst of opnieuw, dan horen we graag van je!