0519-294598

Meer dan 25 jaar ervaring
Een 9,4 op Funda
Logo VastgoedPRO Logo Funda

Hulp bij een huis kopen

Bij het kopen van een woning komt veel kijken. Van het zoeken naar een woning, de eerste bezichtiging, tot het uitbrengen van een bod. Het is verstandig tijdens dit hele traject te kiezen voor iemand die u hierin begeleidt. Een specialist die dagelijks met aan- en verkopen te maken heeft en bekend is met de actuele ontwikkelingen op de regionale woningmarkt. De mensen van Regiomakelaardij hebben jarenlange ervaring op het gebied van woningaankopen.

Bezichtiging
Zodra u een woning op het oog heeft kan er een afspraak gemaakt worden voor een bezichtiging. Tijdens deze bezichtiging kunt u de sfeer van de woning proeven en beoordelen of het huis en de omgeving u aanspreken. Wij letten dan op de bouwkundige staat en of de vraagprijs marktconform is. Over deze en andere belangrijke aspecten adviseren wij u graag!

Aankoop
Als u besluit om over te gaan tot aankoop van de woning dan voeren wij, namens u, de onderhandelingen om zo tot een reële aankoopprijs te komen. Ook regelen wij alle andere zaken die nog aan de orde komen, zoals de datum van overdracht en de beoordeling van de opgestelde koopovereenkomst. Vanzelfsprekend nemen wij deze samen uitgebreid door voordat u ondertekent.

Overdracht
Bij de eigendomsoverdracht van het huis, zullen we samen met u de eindinspectie doen. We beoordelen of de woning in de staat wordt opgeleverd zoals is afgesproken. Ook begeleiden wij u bij de overdracht van de woning bij de notaris.

Nazorg
Wanneer u na de overdracht op problemen stuit, dan kunt u vanzelfsprekend ook bij ons terecht. Wij helpen u graag om de problemen zo goed mogelijk op te lossen.

Kosten
Wanneer u wilt dat wij u bijstaan in de aankoop van uw nieuwe huis doen wij dit op basis van no cure no pay. Lukt het niet de woning aan te kopen, dan zullen wij daarvoor ook geen kosten in rekening brengen.