0519-294598

Uw makelaar in
regio Noordoost Friesland
Bel ons: 0519-294598

Te huur: Boterstraat 12, 9101 KG Dokkum Huurprijs: € 750,- per maand

Volgen Bezichtiging inplannen Reageren Download folder
Type ObjectBovenwoning
Aantal kamers4
Woonoppervlakte79m2
Appartement gelegen aan de Boterstraat met zicht over de Grote Breedstraat. Dit appartement bevindt zich midden in het centrum van Dokkum, boven bakkerij De Jong. De woning bestaat uit één etage. Via de hal op de begane grond kom je met een vaste trap naar het appartement. De woonkamer is ruim (ca. 30m²) en heeft veel lichtinval door de vele ramen met uitzicht over de winkelstraat. Verder heeft het appartement een toilet met fonteintje. Het appartement heeft één slaapkamer met een grootte van circa 12m². Echter heeft het appartement nog een kamer (ca. 16 m²) te gebruiken als extra slaapkamer, kantoorkamer, eetkamer etc. De keuken is voorzien van een 4 pits gaskookstel, wasbak en afzuigkap ook bevindt zich hier de witgoedaansluitingen. Via de keuken kom je bij het balkon/terras (ca. 10 m²). De badkamer heeft een douche en een wastafel. Verder is er overal enkel glas aanwezig en wordt het appartement verwarmd door middel van radiatoren. Tot slot is de cv-ketel vernieuwd in... Meer info
Beschrijving


Appartement gelegen aan de Boterstraat met zicht over de Grote Breedstraat. Dit appartement bevindt zich midden in het centrum van Dokkum, boven bakkerij De Jong. De woning bestaat uit één etage. Via de hal op de begane grond kom je met een vaste trap naar het appartement. De woonkamer is ruim (ca. 30m²) en heeft veel lichtinval door de vele ramen met uitzicht over de winkelstraat. Verder heeft het appartement een toilet met fonteintje. Het appartement heeft één slaapkamer met een grootte van circa 12m². Echter heeft het appartement nog een kamer (ca. 16 m²) te gebruiken als extra slaapkamer, kantoorkamer, eetkamer etc. De keuken is voorzien van een 4 pits gaskookstel, wasbak en afzuigkap ook bevindt zich hier de witgoedaansluitingen. Via de keuken kom je bij het balkon/terras (ca. 10 m²). De badkamer heeft een douche en een wastafel. Verder is er overal enkel glas aanwezig en wordt het appartement verwarmd door middel van radiatoren. Tot slot is de cv-ketel vernieuwd in 2017. Huurprijs excl. energie.

Indeling:
Begane grond: Centraal entree/hal met vaste trap naar verdieping.
Verdieping: Overloop - woonkamer - toilet met fonteintje - slaapkamer - extra kamer met opbergruimte - keuken met inbouwapparatuur en witgoedaansluitingen - balkon/terras - badkamer met douche en wastafel.
Kenmerken

 

Soort WoningBovenwoning
Bouwjaar1930
PerceeloppervlakteOnbekend m2
Woonoppervlakte79 m2
Inhoud225 m3
Aantal kamers4
Aantal slaapkamers2
KeukenDichte keuken, ingericht met inbouwapparatuur
Badkamer1
VerwarmingCV-ketel
BeglazingEnkel
EnergielabelNiet aanwezig
DakconstructieShield dak
Onderhoud buitenGoed
Onderhoud binnenGoed
AanvaardingIn overleg

Blijf op de hoogte. Ontvang de laatste woning informatie via de mail. Klik op inloggen of registreren

Regiomakelaardij

VastgoedPRO is het kwaliteitskeurmerk waarmee aangesloten
makelaars, taxateurs en andere vastgoed professionals hun deskun-
digheid en vakbekwaamheid aan u kenbaar maken.

Copyright 2016 Regiomakelaardij | Ontwerp & Realisatie LauwersDesign Reclame & Internet