0519-294598

Meer dan 25 jaar ervaring
Een 9,4 op Funda
Logo VastgoedPRO Logo Funda Logo NWWI Logo NRVT

Haadwei 51 a, 9104 BC Damwald

Gegevens

Haadwei 51 a, 9104 BC Damwald
€ 127,50
Type Object: Kantoorruimte
Deel deze woning:
In dit representatieve en moderne pand zijn diverse ruimtes te huur. Ruimtes geschikt voor kantoor maar ook praktijkruimtes voor bijvoorbeeld een schoonheidssalon. Er zijn diverse afmetingen beschikbaar, van 17 m² maar ook van 47 m². In overleg kan een ruimte worden aangepast naar de wensen van huurder.

Algemeen
In het centrum van Damwâld bevindt zich dit representatieve en moderne kantoorpand. Het pand is uitstekend bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer (bus). Leeuwarden en Drachten zijn op minder dan 30 autominuten bereikbaar. De centrale hal is modern en onder architectuur ingericht en is voor gemeenschappelijk gebruik. De huurmogelijkheden zijn flexibel (vanaf één kantoorunit tot gehele kantoorvleugel). Op het terrein bevinden zich ca. 80 parkeerplaatsen en een aantal laadpalen. Het kantoor wordt in de huidige, zeer goede en complete staat opgeleverd. Alle verhuurbare eenheden zijn instapklaar. Wanden, vloeren en plafonds zijn in het gehele pand volledig...

Beschrijving

In dit representatieve en moderne pand zijn diverse ruimtes te huur. Ruimtes geschikt voor kantoor maar ook praktijkruimtes voor bijvoorbeeld een schoonheidssalon. Er zijn diverse afmetingen beschikbaar, van 17 m² maar ook van 47 m². In overleg kan een ruimte worden aangepast naar de wensen van huurder.

Algemeen
In het centrum van Damwâld bevindt zich dit representatieve en moderne kantoorpand. Het pand is uitstekend bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer (bus). Leeuwarden en Drachten zijn op minder dan 30 autominuten bereikbaar. De centrale hal is modern en onder architectuur ingericht en is voor gemeenschappelijk gebruik. De huurmogelijkheden zijn flexibel (vanaf één kantoorunit tot gehele kantoorvleugel). Op het terrein bevinden zich ca. 80 parkeerplaatsen en een aantal laadpalen. Het kantoor wordt in de huidige, zeer goede en complete staat opgeleverd. Alle verhuurbare eenheden zijn instapklaar. Wanden, vloeren en plafonds zijn in het gehele pand volledig en modern afgewerkt. Ook de raambekleding -jaloezieën- is in veel gevallen zo goed als nieuw. Door de toepassing van veel glas (grote ramen en glazen scheidingswanden) is er relatief veel lichttoetreding, waardoor het een aangename werkomgeving is. De scheidingswanden zijn doorgaans in matglas uitgevoerd, waardoor er toch veel privacy is.

Het pand beschikt over de volgende voorzieningen:
- Luxe pantry’s
- Meerdere (gescheiden) toiletvoorzieningen
- voorzien van energiezuinige lucht warmte pompen
- Airco
- Systeemplafonds met led verlichting
- Luchtbehandelingsinstallatie
- Kabelgoten voorzien van data, telefonie en elektra
- Circa 80 parkeerplaatsen
- Laadpalen voor de auto
- Wifi

Indien gewenst:
- Uitgerust met kantoormeubilair

Huurprijs algemeen
Vanaf € 127,50 per m² per jaar. Enkele kantoorruimtes zijn te huur voor € 100,- per m² per jaar. Archief ruimte en stallingsruimte vanaf € 75,- per m² per jaar.
Over de huurprijs is geen btw verschuldigd. (Mede)gebruik van het parkeerterrein is bij de huurprijs inbegrepen.

Servicekosten
Op basis van voorschot en nacalculatie bedragen de servicekosten € 45,- per m² per jaar te vermeerderen met BTW. Per kantoor van ongeveer 20 m² wordt er 5 m² toeslag voor gebruik gezamenlijke ruimtes berekend. De servicekosten zijn o.a. opgebouwd uit kosten voor verwarming en airco, verlichting, onderhoud installaties, afval, koffie en thee, tuinonderhoud, schoonmaak van gemeenschappelijke ruimten, kantoren en glasbewassing.

Waarborgsom
Ter grootte van 2 maanden huur. Huurtermijn 5 jaar met aansluitend telkens 5 jaren. Kortere en langere periodes zijn bespreekbaar.

Indexering
Jaarlijks conform de consumentenprijsindex reeks CPI-alle huishoudens 2015=100

Meer informatie:
krushoeke.com

Kaart bestemmingsplan:
https://www.ruimtelijkeplannen.nl/viewer/view

Regels bestemmingsplan:
https://www.ruimtelijkeplannen.nl/documents/NL.IMRO.1891.BpDamwald-ON01/r_NL.IMRO.1891.BpDamwald-ON01.html#_7_Centrum

Kenmerken

Type woning
Kantoorruimte
Bouwjaar
1975
Badkamer
0
Energielabel
A
Onderhoud buiten
Goed
Onderhoud binnen
Goed
Aanvaarding
In overleg

Reageren / Bezichtiging aanvragen

Interesse in deze woning? Vul dan vrijblijvend het contactformulier in voor een reactie of het aanvragen van het bezichtiging.

Bekijk meer woningen